Üdvözöljük a Visual Control weblapján!

 
Cégünk szeretettel várja partnereink körében, vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy szolgáltatásainkat igénybe véve, Önöket is üdvözölhessük elégedett megrendelőink között.
Társaságunk folyamatosan bővíti üzletfelei körét és szolgáltatásaival rugalmasan alkalmazkodik a megrendelői igényekhez. Ez érvényesül térben és időben, valamint piacképes, költséghatékony árazásunkban.
Ha Önöknek időszakos minőségi problémái vannak, aminek megoldására  nincs megfelelő kapacitása, forduljon cégükhöz. Rövid határidővel, hosszútávon, kedvező költségekkel megoldjuk termékei minőségi ellenőrzését és utómunkáit. Ennek lebonyolításához rendelkezünk tapasztalt, mobil munkaerővel, mikrobusszal, teherautóval és megfelelő telephellyel.
 
Több típusú partner és munkakapcsolati sémával dolgozunk:
 
  •  1. típus: A megrendelő telephelyén teljesítjük humán kapacitással a feladatot.
  •  2. típus: A megrendelő telephelyéről elszállítjuk a terméket, saját telephelyünkön elvégezzük a munkát és visszaszállítjuk a megrendelő üzemébe.
  •  3. típus: A megrendelő partnerétől szállítjuk el a problémás terméket, saját telephelyünkön elvégezzük a munkát és visszaszállítjuk a megrendelő partneréhez.
  •  4. típus: A megrendelő telephelyéről elszállítjuk a terméket, saját telephelyünkön elvégezzük a munkát és elszállítjuk a megrendelő partneréhez.

     

Ungarisch